Anda kerap pakai make up?
Voice your Opinion
Mekap tebal setiap pagi
Make up simple setiap hari
Bila ada mood
Jarang-jarang
Dah lupa bila kali terakhir

6989 respon

42 Balas

1st makeup masa nikah last masa sanding...nak g kije tak makeup just sapu toner, sunscreen n letak lipstik/vaseline and siap!

kalo keluar setakat dalam felda,pakai cikai2 je..kecuali buang tebiat😂😅, kalo keluar felda pakai lips fan eyebrow

X make up alegik.. natural cuci muka pun guna air ja trauma masuk kcmsn masa remaja Gara2 alegik🤣

muke sensitif..xleh mekap...nk pakai produk pun x bole sebarang2...yg biase gune mmg kompom mahal🤣

klu kat rumah just pki pelembap..klu gi majlis sapu bedak dan gincu jer,kdg sapu eyebrow juga nipis2

pakai bb cushion dgn lipstick je. dh dap2 bb cushion letak lipstick skit siap la nk g mane2 pun 🤭

selalu meka up tpi meka up natural org kta kalau sya meka up natural lagi cnti

Sy suka isteri nampak natural sebab natural is beauty. Make up sikit jak

kerap tu idak laa, bila kluar memana dap dap bedak powder jeh gan gincu

Tidak,just daily skincare,umur atas 40 keatas daily skincare mesti ada