Normal ke kencing meleleh 37w???

Kerap kcing..dah pergi kcg tp xsmpai 1mnit mst air kcg tu meleleh balik,ad mcm blendir n ad mcm putih2 .. Start dr tghari tdy jd mcm ni smpai kna pkai pad sbb asyik tkcg jea..ada kea air ktuban meleleh mcm nie?????? Pgerakkn bby ok,ada sapa2 pnh laluan mcm sy kea??

13 Balas

enta la sis mungkin kita rse n ingt tu air kencing tpi sbenr ny ketumban . prnh dlu seorg akk ni kata nk prgi kencing upe ny bby2 skli kelua . mungkin dy fikir dy nk kencing tpi bkn kencing yg nk kelua . nsib baik bby ny xmsok tnds .

5y ago

Contraction mmg gila da time tu. Menggigil kaki.. 😂tp nurse ckp awak ni ad prtama . Ptang bru brslin.. jln da 4cm. Nurse xnk tolak g lr. 😅. Bolei bca crita sy kt wall post sy.. 😁