17w pregnant muntah2

Assalam smua, nak tanya ada pernah pengalaman tak bila muntah mcm teruk tu terasa pressure kat bawah sbab muntah mcm isi perut kluar. Masa muntah tu tiba2 rasa ada air kluar dari faraj. Meleleh juga. Time tu mmg terasa nak kencing pun. Tp was2 yg meleleh tu air ketuban ke kencing. Alahai.. lepas dah muntah tu xde dah meleleh air tu.

1 Balas

pergi cek..

1y ago

Dah check doctor kata maybe kencing kot. Sbab smua normal dlam tu. baby pun active. Lining pun intact.