keputihan

Salam hi mommy. .nk tny klau awal pregnant mmg keputihan akn byk kea..keputihan sy warna kuning kdng² ad mcm coklat²..kne refer dr kea. ?sy just pkai pantyliner yg tea tree okay ke??

2 Balas

Sebenar nya x elok klau pregnant pkai pantiliner nurse yg kabo begitu. Tpi klau sis mcm tu.. mmg kna refer doctor sb tkut nanti kna jangkitan...

Wasalam sis. Better pergi klinik la jumpa doc. Kalau pergi private, mintak buat swab test. Takut infection. Kita tak tahu.