Adakah anda kerap berasa sejuk ketika hamil?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2233 respon

26 Balas

waktu pagi memang selalu kebekuan...kena mandi air hangat.. tapi kalau waktu lain panas sesaje...

ikut cuaca, klu time tu sejuk badan rasa sejuk sgt. klu time tu panas badan rasa badan sangat2

Panas sllu😌😌 smpai sllu mandi jm11mlm atw jm 1pagi😂😂 #TAPactiveusers

sokmo rs.pns😂😂✌berpeluh lencun selalu mcm mndi..xpnh rs sejuk..hehehe

Kerap berasa panas dan berpeluh2 ada lah #TAPactiveusers #TAPSupermoms

rasa panas.sebelum tido mesti nak mandi.kena aircond rasa lega sikit.

Tidak, sebaliknya kerap rasa panas #TAPactiveusers

panas ja smpai tgh mlm snggup p Mandi br lena tdr

Cuaca panas skg ni,acap kli kne basahkan tubuh

xsejuk pon,cuaca panas #TAPactiveusers