Assalamualaikhum ibu2, sy ada masalah kputihan trok. tpi skrg ni sy hamil 6week. rendaman air sirih bgus x utk merawat? xda kesan smpingan? mohon pcerahan ?

Keputihan *pregnant

12 Balas

Sentiasa tukar pad,sentiasa tukar spender,pakai spender jenis cotton,dan cuci pakai air suam dan pastikan lepas cuci,tekap² guna tisu supaya area V sentiasa kering,rendaman sirih sangat membantu jga,kalau masi x kurang boleh jumpa dr nnt dia akan bagi ubat,coz sis dlu 1st prgnant pun keputihan banyak,jgn lupa mnum banyak air putih 😊