Keputihan keluar banyak time bangun tido normal ke untuk 32w dan satu badan gatal2

Keputihan

2 Balas

sy mase 36 week buat cek keputihan kt swasta. Alhamdulillah keputihan biasa & normal. And skrg 38weeks baru blk lps review result keputihan dgn doc. I tnya sekali bdn i naik ruam merenyam satu badan bintik² doctor kata normal pembawakan / alahan hmmmmm. Serious mmg stresss gatal nya tu hbis perut smpai naik stcrhmark sbb garu and ruam hmmmmmmmmmm doc ckp dah akhir² ni kenot mkn ubat pape. Dia bg lotion ni.

2y ago

Ouhh mcm tu mekaseh info😘

Better buat pemeriksaan