Keputihan ?

Normal ke keputihan keluar kadang2 .. ada kesan dari ubat yang kita makan ke ? Gatal2 tu takde . Keputihan cair tak pekat pun ..

2 Balas

klu time preggy mmg normal kluar keputihan tu..tp klu x bnyk n x gatal sis x perlu risau..klu kluar bnyk blh bgtau nurse..jgn biar lama2 tkut nnt effect bby lak..bnykkn minum air suam n blh try ikhtiar mkn yogurt sis

5y ago

klu camtu mmg normal la sis sbb perubahan hormon kn..klu sis rsa xleh nk telan yogurt tu just minum je air suam bnyk2 😅

Sis preggy ke? Klu preggy tu normal tu sis.. Asalkan xde bau dan gatal tu, xde masalah..

5y ago

Klu sis risau, better sis tnya kat nurse ye sis, tp slalunya ubat yg kite mkn tu xde efect mcm tu, sbb stiap kli preggy sy pn rasa mcm tu, bnyk cairan jernih kluar..