Hai mummy sy da maslah keputihan n berbau.gatal bukan dlm ms v.tp di kulit luar ms v tu.ada tips tk

Keputihan ms v

5 Balas

sy pn ad mslah tu..pstikan bhgian intim bersih..blu ptong pendek..kuku kita pn kna pendek...sbb wktu cuci bhgian intim kita ad gunakan tgn juga so pastikan punca kuman tu x da...tp sy hri tu try mkn yogurts jugak... Alhamdulillah..smkn baik

bgitau Dr buat swab mana tau gbs. bila dh detect gbs sng bersalin nt hosp on antibiotik. just nk kwl kputihan ni kurangkan mkn manis dan pedas. cheese mayonis smua tu pon xyah mkn. kalau x jaga mkn mmg makin mnjadi gatal tu

mula mula sekali keputihan yg SELAIN jernih dn putih tlur tu bahya kne prgi hospital, sec try buat sitz bath bgus untuk kesihatan area miss v☺️

kalau tips sy xde..tp sy nasihatkan awk pergi klinik cek...slalunya kalau xteruk doc akan bg ubat insert utk hilangkan keputihan tu

Sounds like yeast infection. Please go to the doctor