Wax or Shave

Assalamualaikum mommy. Ada tak mommies sini shave or wax ms V?

14 Balas

Wax start 6bln sbb dh xnmpk😂 mula2 mmg sakit tp kali ke2 & strusnya perit2 manja gitu..tp effect wax ni kulit area missv je kering So kene rajin sapu lotion n balm utk elakkan melecet,bg sy time pregnant ni senang wax sbb mmg xnmpk n sekali wax tahan 5minggu🤓

2y ago

Sy buat dekat salon Bubblegum wax.buat sendiri tak berani😂

anak pertama shave anak kedua ni saya choose wax.. mmg sakit pertama kali tapi puas hati brazillian wax.. and rasa lepas pantang nanti lbh comfortable jika ada jahitan ke apa pun, sbb tempoh pantang lama kan..so btr wax senang utk nurse pun sewaktu labour room.

sy dua2 shave dulu pastu agak2 dh naik sikit pergi wax. sbb kalau wax waktu panjang2 tu mcm lg sakit. 1. shave cepat sgt tumbuh 2. sy wax sbb dh nk dkt due

yes saya shave je. kalau wax kat atas boleh la. kalau kat bawah mmg seram lah nk buat sbb sakit kan. xpasal tertarik kulit😅

electric shave. xcukur habis sbb xtahan gatal tu bila dja start tumbuh sikit2 😅 blm berani nak buat wax. hehe

shave. wax sakit kottt 😰 x mampu lah kiteww

Shave je. Minta suami shavekan.

sy shave,klau tak nampak sy guna cermin.

saya shave je pakai intuition...xde sakit

2y ago

kemarin beli benda ni. sblm ni pakai shaver n trimmer je 2in1 tu. nak try plak ni.. hehehe tq..

da nk due.. suami shave kan..