Gatal Ms V

Alhamdulillah mggu bru utk baby 😍 tp skrg ni x selesa sbb ms V gatal sesangat2.. ad tak cara nk hilangkan skjp.. rabu ni nk g checkup nk check skli pasal bnde nie kat doctor.. tp nk ketahan gatal dua ariii !!! 😭

2 Balas

Saya basuh dengan air suam and garam.. alhamdulillah now dah hilang gatal2 tu :)

9mo ago

btul bt pkai air coway ja snng. saya tiap tiap hri mcm tu. tpi klau keputhan mmng tmbh garam. klau cuci biasa ja pg pg atau sebelom msok mndi mmng kna isi dlm mngkok untuk cuci. mmng siap ada mngkok dh dlm bilik air untuk cuci hahahahahah. pedih sikit tpi puas

sis dah berapa week