Ms V gatal😅🤣

Normal ke Ms V gatal masa pregnant? Ada cr2 utk melegakan rs gatal x?Gatal yg xblh nk bawa bincang. 😂😂

4 Balas

saya hri hri tangas pkai air panas coway. tkskip. dulu selalu gatal. lepas tangas tu saya cuci ja pkai air pnas tu bg suam sikit. msa cuci tu rasa pedih2 sikit tpi puas . pling lama pon dua hri ja hilang gatal tu. klau tkjln jgk cuci pkai garam dngn air suam. insyallah hilng. saya amal kn

Hai sis. sekiranya gatal dan mengalami keputihan yg banyak nnti inform pada staff nurse/doktor ye. untuk doktor cek selanjutnya. Bahaya. Takut terkena GBS perlukan antibiotic. Ataupun kulat(candida) doktor akan bagi ubat untuk anti fungal.

blh basuh dgn air daun sireh..daun sireh Tu rebus..jgn bsuh time pns lak..suam2 blh bsuh ye

better air cuka lemon wat cuci vagina atau air limau nipis