Keputihan creamy

Keputihan creamy awal preggy 7weeks 3days ok ke? Masa 6weeks doktor pakar O&G scan hanya nampak kantung ? Risau pulak date 05/11 baru akan scan balik Sapa ada Pengalaman mcm nie boleh share?

1 Balas

Its normal kata dc tapi jika keputihan sedikit.. klau cth ketulan besar dan berbau tida menyenangkan, tu tida normal dan perlu berjumpa dgn dc... saya sendiri minggu ke 8 baru nmpk janin dan jantung selepas scan kali ke4 jmpa dc.. btw bnyk kn bersabar dan jgn stress.. stay healthy ok