Repeat Scan 7weeks = 6weeks

Alhamdulillah. Haritu Kes Scan 6weeks Baru nampak kantung. Then tunggu lagi seminggu 7weeks, pegi scan lagi sekali. Alhamdulillah, kali ni doktor dapat scan kantung dan janin. Dah dapat dengar bunyi jantung. Roughly doktor kata baru dalam 6weeks. Meaning, ovulation mgkin lewat. Btw, Alhamdulillah. Jantung Baby 124beats. Sebak dengar bunyi jantung dia. Walaupun 2nd baby, tapi teruja tu tetap ada ?

Repeat Scan 7weeks = 6weeks
19 Balas

alhamdulillah tahniahhh ye.. saya pun masa 6 weeks scan baru nampak kantung tak sabarnya nak scan ni dah 8 weeks doa kan semua nya dipermudahkan ya untuk saya dan bayi dalam kandungan semoga dapat dengar jantung dia

Alhamdulillah, kisah kita serupa sis. Saya pun jd cm sis gk..even dah second baby tetap teruja kan..edd kita pun sama bulan 2.hehe❤️

Tahniah. Sy pon mcam ni.. scan lewat seminggu dr last period. Lpas follow up skrang da tally.. 14 week now.

Alhamdulillah. Tahniah.. edd saya pn bln 2.. baby ke 3.. jarak ant ank² nanti 13 & 9 tahun.. huhu

Tahniah.. semoga Allah SWT permudahkan semua urusan kita Aamiin

Nk ty sis cek ni sebaik saja berapa minggu period late ke?

alhamdulillah. saya tak sabar nak scan next week. bestnye

Alhamdulillah. Semoga jadi kndungan yg berhasil

Alhamdulillah... Tahniah sis ❤️

Alhamdulillah.. Tahniah sis....