Normal ya keputihan banyak 33weeks ni... So far keputihan kaler biasa je dan tak berbau

Keputihan banyak

6 Balas

Normal , same goes to me 34w strt mnggu lpas keputihan byk tu smpai confuse takut leaking ketuban https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

normal . sy pun mcm tuh .. msa 31w check semua ok . gbs pun takde ... skrg 33w . makin byk plak .bila actif .. tp pantau warna je ..

2y ago

Betul . Kalau kita aktif atau byk buat keje , keputihan tu ada . Kalau tak elok je kering .. kdg² risau bertukar warna , harap baik² je laa

Normal. Sy pun alami. Cuba iktiar makan yogurt utk kurangkan keputihan.

normal tp jgn yg hijau tu,infection klo dh clor ijau

sya pun start keputihan pada 35w

ya biasanya dipanggil leukorrhea