Keputihan keluar sikit

Nak tanya kalau ada keputihan kaler hijau keluar sedikit je sebesar tahik lalat kecil je . Normal ke ? Sy baru 12week

3 Balas

Ibu pregnant brp bulan ya? Kalau hijau kemungkinan ada jangkitan kuman. Ibu rasa gatal-gatal and berbau ke? Biasanya keputihan warna hijau adalah jangkitan kuman, x baik untuk ibu and baby so better jumpa doctor utk rawatan segera, you will be fine then, no worries.

2y ago

It's good kalau dah x de👍🏻😊 Time pregnant ni, setiap hari kita kena observe badan kita sbb ada banyak perubahan kan so we must be alert. Cepat je masa berlalu, pejam mata buka nak bersalin dah🥰

Blh bgthu dkt misi msa checkup nnti

2y ago

Sama puan. Minggu lepas keluar bsr tahi lalat keputihan putih susu. Kebetulan admit hospital sb turun darah sikit,doktor buat swap bawah. Takda masalah sb dia ckp blh bersalin normal. Minggu ni keluar hijau pulak. So kena buat swab lagi ke ya?