Pernah tak anda mengalami keputihan seperti air semasa hamil?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1878 respon

14 Balas

baru je kena. 5 hari kena tahan wad hrni hari kedua dh kluar dri hospital. kalau iktkn dr pelatih dy xbg balik nsb baik dr pakar sy dtg and bg sy blik rmh.. dr pelatih chek dy ckp air ketuban kuar tp ble scan air ketuban msih normal n bnyk lg. dr pakar sy ckp bkn air ketuban tp air dari keputihan.. ble dy gune mncung itik tu dy trkejut kwputihan sy dh jd kulat warna hitam smpai dy sendiri pun geli nk tgk. 😆 . 3 kapas dy guna utk kuarkan kulat tu. tp dy xckpla bhye ke apeke . tp dy bg sy balik sbb dy thu sy ad appointment dgn dy 27.9 nnti.. dr pkr yg rwt sy tu dr laki and chinese. stiap kali dy gune mncung itik tu xskit tp rse malu tu menebal sgt. smpaikan sy rse awkward sgt dgn dy tiap kali jmpe.. even dy profesional dlm bekerje but lelaki kan xlari drpd gatal. risau betul ... then dy bg ubt yg kena masukkan dlm vagina tu. hritu dy dh bg tp sy xreti guna dy kuar balik dri vagina. pstu nurse terangkan kt sy balik cmne nk guna. dy suruh guna malam sblm tido. sy ni blank time tu sy ingtkn dy suruh suami msukkan kt hospitql. dlm hti suami blh msuk ke? then tnyelah dr tu nk msukkan ubt tu mlmni ke? kt hospital? dy ckp takla sy bg awk balikla ayoyo. sy gelak je😆.. at the same time tkt nk tgk mke dr tu sbb dy kdg2 sgt annoying, garang and kdg2 dy oke. xtaula dgn sy je dy jd cmtu .. suami sy pun xbrpe ske sgt kt dr pakar tu😆😆.. suami sy ckp dr yg pakar yg rwt sy tu bnyk tnye dh jwb soaalan pun dy still xpuas hti lg nakkan jwpn lagi..kitorg bengang gile ble jmpe dgn dia tiap kali appoinment. pastu dr pakar tu ckp cmni kt sy, ke awk nk sy massukkan 😏. dy sindir dpn nursw plk tu. malu gile siotttt .. malu lpstu smpt lagi dy mengatal. tp dy dh kwin dr tu. tu pun bru tau time tu jgk.. sbb sy tnye conraction sbnr tu mcm mne. dy ckpla bni dy ckp kalau bukaan 2 cm tu mcm mane. kalau bukaan 4 cm tu mcm mne skit.. tp sy angguk2 je tp xdgr sgt dy ckp sbb fikiran sy time tu cpt2 nk blk rmh. 🤣🤣🤣 ..

2y ago

sis tanpa nama 3): nsb baik dy xmsukkan kt sy . dy suruh sy msukkan sndri lpstu bg sy balik. tq sis . insyaAllah aamiin 😁

sis sarah : baby aktif je spnjg stay kt hospital. smpai skrg baby aktif . time sakit tu je baby seharian x gerak asyik mengeras je.. time kena muncung itik tu sy 33weeks . skrg dh 35w. kene jmpe dr pakar 36w plk..

sis tanpa nama 2): 🤣sy mmg ske buat karangan tp tulis time tu tgh geram dgn dr pakar chinese. so trluah la isi hti kt sni😆

normal ke kalau mengalami keputihan seperti air?bby bru masok minggu ke 19

sis tanpa nama 1) : 🤣🤣 maafla sy xpndai sgt nk mengarang aamiin tq sis 😆😆.

pernah ad kputihan mcm i.. g hospital guna muncung itik doktor cakap kputihan..

ada tips lain tak selain mkn yogurt masa kputihan?

2y ago

Minum air barli dan air masak

tak

kdg rsa sllu ada dkt pnty😅

🤔