Uri rendah Tahap 2

Kene tahan wad sb uri rendah . saya baru 35 week . doktor pantau smpai sy ckup 37 minggu . dah 37 minggu doktor akan scan lagi . kalau uri naik , bersalin normal tapi kalau uri bawah lagi terpaksa czer . Ada sape2 sama dengan saya tak ? Czer tuh sakit dari bersalin normal ke ?

2 Balas

Pernah rasa czer tapi tak pernah bersalin normal. So tak tau nak beza. Czer ni kalau belum ada tanda contraction sebelum czer, tapi sakit nya lepas habis ubat bius. Kalau tak silap, ubat bius separuh badan tu tahan utk 8 jam. Lepas tu tau2 je lh rasa sakit nya.

5y ago

Kalau normal okay laa tapi kalau czer . nnti anak ketiga tak ley normal laaa kn .

Sye pun risau juga sbb doc kta placenta kat bwh, nxt month bru nak 2nd ultrasound.. 🙁

5y ago

Hahaha takpe mane2 pun jnjie mom dngn baby sihat