Uri kat bawah 32minggu

Hai, assalamualaikum. Saya nak kongsi cerita hari nie.. tadi pagi saya pergi kilinik ayer baloi untuk RV BP & scan. Doktor scan nampak uri masih kat bawah lagi..uri memang tak tutup jalan pun cuma uri tu bersebelahan dengan kepala bayi. Ada risiko apa apa tak ya?? Saya kena jumpa doktor pakar, nak tengok sama ada bole bersalin normal atau czer..hummm risau lah saya ..sedih sngt tadi kat klinik. #kongsiCerita

4 Balas

macam mak sdara saya uri kat bawah jumpa pakar kene masuk wad awal , sbulan dia ddk wad kelamarin 8/1 dah selamat czer sbb dia tahan lama doc tkut uri akan naik tp x still dkt bawah sbbtu kenw tahan lama tu . inshaallah awk doa yg baik2 , tp klu still uri xnaik kene czer

3mo ago

Aamin 🤲🏻🤲🏻inshaallah semuanya dipermudahkan

Sy masa 28wks uri rendah. 30wks appointmnt pakar tengok dh naik atas. Doc ckp normal 32-34 dia akn naik lg. after 34 tu y klu x naik dh mngkin low chance naik lps tu

4mo ago

itu lah yang ditakutinya

Semoga dipermudahkan urusan mommy dan baby.. doa yang baik2 saja

4mo ago

amin amin terima kasih sis

Awal lagi insyaAllah boleh naik lg