Uri dibawah

Assalamualaikum,, hai... Saya nk tanya sapa ada pengalaman uri dibawah? Jarak uri dgn pintu lahir ank 2.3cm... tapi tak ada bleeding or apaa.. kandungan RS MCM biasa saja... Tapi soalannya kalau masalah MCM ni doktor akan tahan wad jugak ka Smpai bersalin, ada kemungkinan tak uri akan menurun atau boleh naik lagi ye.. IBU2 yg pengalaman boleh la komen ye... Sebb risau sy... Sekarang usia kandungan saya 27minggu3hr.. adakah boleh bersalin normal lagi? Atau cezer ye..semoga urusan bersalin kita semua dipermudahkan segalanya..#ingintahu #bantusharing

2 Balas

Sy 26 minggu doc scan baby songsang, then uri dah tutup laluan. Risau sangat rasa.

7mo ago

Takde bleeding atau apa pun. Cuma uri ttup laluan. Cuma doc kata ada possiblity untuk uri naik lagi sbb kandungan baru 26 minggu. Cumaa risau.

klu dktr takde ckp apa2..inshaAllah baik2 saja sbb tak ada bleeding lg kan.

7mo ago

nti by 28w ada scan dgn dktr kk...klu btul ttup laluan, dktr akn bawa refer ke hsptl.