38 week 4day

Kencing td .. Saya lihat seluar dalam ada lendir coklat apaka itu tanda sa hendal bersalin..saya tidak merasa sakit pun

17 Balas

Semoga dipermudahkan

Yea tanda tu

Klu sy 2 tanda awal..dh lama nanti br rasa sakit..

Tu tanda bersalin. Sy lepas turun coklat tu, dalam 4,5 jam bersalin. Semoga dipermudahkan sis ❤️

itu tanda bersalin. terus g hospital. saya haritu jadi mcm tu juga. Harini masuk hospital, tengah malam terus bersalin 😊

Tanda dh tu.. Saya 4 ank, semua keluar tanda drh+lendir..2hr lpstu salin..

Tnda bersalin 😊😊😊