turun lendir campur darah

pagi td masa bangun tido ada rasa basah basah sikit macam lendir pegi turun mandi kat seluar mmg ada lendir campur darah sikit astu kencing pun keluar jugak lendir campur darah ….kalau keluar tanda macam tu agaknya lama tak nak tunggu baby keluar sebab perut pun ada jugak rasa sakit sakit tapi tak kuat sangat or kena pegi hospital terus ke??… #firstmom ##ingintahu

2 Balas

Awak berapa minggu dah ? Sy 38 minggu 2 hari. Baru turun tadi tanda lendir ngan darah. Then ni non stop lendir darah keluar. Tapi sy belum g hosp lagi sbb sy tak rasa sakit contraction lagi.

3mo ago

Sy pun dekat pac, doc suruh balik dulu sbb takde bukaan lagi. Contraction pun dia kata blm nampak lagi. So kata balik dulu. Nanti dah kerap contraction / pecah ketuban baru dtg semula.

pantau sakit perut tu brp lama gap. klu selang 10minit, boleh dh pergi check.