salam semua...ada x kat sini yg dye ada kncing manis n then mngandung...ada x yg awal2 pregnant dah da kncing manis..risau sbb doktor ckp awal2 khamilan bahaya ada kncing manis..ada x yg mcam saya....

Kencing manis

5 Balas

In Sha Allah jaga diet, make sure ambil medication seperti arahan doktor Dan Kalau rasa mcm tak sihat segera pergi jumpa Gynaecologist ... make sure perlu check up mengikut saranan doktor. In Sha Allah semua ok..

saya sis, gula saya slalu atas 15m/mol... risau jgak ni 😭

hi semue

i xtau pape ape yg ape bole makan ape yg x bole mkn...

i na tanya nie kalo kencing manis ape je kita bole makan