kncing manis

Salam...sape kat sini yg dh melahirkan anak...mase mengandung dye ada kencing manis...awal2 mengandung dah ada kncing manis....seawal 8 mingu dah adaa..n kna insulin...anak yg lahir ok x...normal x...sbb doktor ckp awal2 pregnant bahaya ada kncing manis risiko kat anak...skrg baru 13 week...8 week ary tu dah ada kncing manis..

1 Balas

In Sha Allah tak akan apa2 sis.. make sure ambil insulin Dan Kawal makan seperti saranan doktor.. be active.. try jalan2 sbgi exercise

4y ago

Kiranya..jalan2 bg aktif kan..mcm sy selalu aktif..sy Ada gdm..mkn ubat 2 Kali sehari