Alahan.. muntah

Kenape dah masuk minggu ke 13 masih lagi muntah- muntah??

32 Balas

sy 12 weeks, pun masih muntah2. Moga2 segeralah berlalu fasa muntah2 ni. Taktahannnn hahah

Normal tu sis, lain org lain pembawaan hehe.. Sy ada yg smpai 9 bulan pn masih muntah2..

Lain orang lain alah nya sis. Kadang ada orang awal2 tak alah. Dah sarat baru ada alah

biasala tu sis .adat mengandung .ada yang sampai bulan akhir pun masih jugak macam tu

Saya dh masuk 25w pn ada lg loya2 tu sis..hehe..yg penting kna bnyk sabar 😊

Sy dah msk 17mnggu still mnth2 lg...sabar ye 😊

Sy sampai nak beranak dulu pun masih muntah2 😅

Enjoy the moment... 9bln ja utk ini.. 😍

Sy 13week 5day. Dh kurg dh alahan muntah

Sy ckup 16weeks bru ilang muntah2..