Kalau kadang2 perut mengeras belah kanan belah kiri tu normal ke?maybe sebab baby tolak perut ke?

First mum.jadi taktau nak explain camna.

1 Balas

tadi saya gi scan..pastu sonographer ckap..air ketuban so so je.. pastu dia nasihat,if perut mengeras tu berkemungkinan air ketuban berkurang and banyakkn minum air masak sekurngnya stu botol besar mineral sehri.. lbih bnyk lgi baik.. kalau ragu ragu, bila check up kat kk tnya la nurse yg incharge , nnti dia bgi la apa apa advice