SUSU ANMUM MATERNA

kenapa ya saya minum susu anmum tu cirit birit? malam tadi baru start minum, smpai ke pagi pun saya minum tp still cirit birit. tak sesuai ke apa ya? mohon beri penjelasan ibu ibu?

50 Balas

Susu anmum materna ni banyak feedback saya baca benda yang sama. Satu, sakit perut/cirit birit the yang kedua dia mcm cepat lawas. Yang cepat lawas tu okay lah kot boleh tolong digestion. Tapi mcm tak elok jugak sebab nanti perut kosong je kan. Saya alhamdulillah try Fernleaf pertama kali sesuai je sampai sekarang.