Cirit Birit Minum anmum(Materna)?

Selamat pagi moms semua, saya dah seminggu start minum susu anmum (Materna),tapi saya start cirit birit pulak. Adakah ini memudaratkan? #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

awak boleh je minum.. cuma kurang kan bilangan scoop tu.. cntoh kalau 6 scoop buat 3 scoop je dengan kadar jumlah ml air yg sama.. mgkin bncuhan yg terlalu pekat tu yg buat cirit birit..

Mungkin susu tu tak sesuai dgn awk. Cirit birit ni memudaratkan sbb awk akn dehydrated. Mnum susu lain pun boleh. Sy mnum Goodday, dutch lady je. Yg penting control sugar intake.