SUSU ANMUM MATERNA

kenapa ya saya minum susu anmum tu cirit birit? malam tadi baru start minum, smpai ke pagi pun saya minum tp still cirit birit. tak sesuai ke apa ya? mohon beri penjelasan ibu ibu?

50 Balas

Kenapa saya minum susu anmum okay je? Takde sakit perut or cirit birt? Maybe saya okay je kot dengan susu anmum. Tapi satu je susu anmum ni dia manis bagi saya. Sekali tengok kandungan gula dia boleh tahan tinggi. Fuhh.... risau jugak tapi saya selalu minum then counter back dengan air masak banyak banyak. Takut lah GDM ke apa nanti dah satu hal