Salinan I/c Syarat Contest

Kenapa ya mostly contest dalam ni mintak salinan i/c sebagai syarat kalau nak join.. Boleh percaya ke salinan i/c kita tu diorg tak salah guna ??? Sebab sy tengok ramai jugak yang join contest² macam tu.. Ke korang tak share salinan i/c.. Just join jer contest² tu ??

2 Balas

hai puan...selamat pagi... blh puan ss dan sent dkt sini? tnjuk form yg puan maksudkan?? sbb dkt app sy stiap kali sy join contest since 2018 TAP tak pernah mintk salinan ic dan contest apa ea yg puan join tu? ni antra details yg di perlukan contest yg penah sy join yg baru sy ss..

Tak jumpa dah.. Tapi sy perasa ada 2 3 contest macam tu.. Sy ingatkan memang syaratnya macam tu sebab sy baru jer guna apps ni 2 bulan..