Salinan I/c Syarat Contest

Kenapa ya mostly contest dalam ni mintak salinan i/c sebagai syarat kalau nak join.. Boleh percaya ke salinan i/c kita tu diorg tak salah guna ??? Sebab sy tengok ramai jugak yang join contest² macam tu.. Ke korang tak share salinan i/c.. Just join jer contest² tu ??

2 Balas

Tak jumpa dah.. Tapi sy perasa ada 2 3 contest macam tu.. Sy ingatkan memang syaratnya macam tu sebab sy baru jer guna apps ni 2 bulan..