jahatnya mulut orang

Kenapa ya ada orang suka doa yg tak elok, dpt baby tak cantik la, hitam la. Sedangkan kita ni jaga hati dia tak cakap keburukan pun. Bila kita kurus katanya kurus sgt perut pun tak nmpk, bila dh start berisi and nmpk baby bump katanya kita gemuk sangat ?. Tak faham

2 Balas

Ignore jek laa toxic2 ni sis.. Bkn dia bg kita mkn pun.. Bia jek dia kumpul dosa mgata ke ape ke.. Kita sakit aty, kita diam n istigfar doa bia kita xjd cm dia.. Allah ade.. 😘

Mulut manusia mmg x boleh tutup. N kte x boleh puaskn hati semua org. Pekakkan telinga utk bnde2 negatif mcm tu. X bagus utk kesihatan ibu n baby. 😘