Tahi baby warna hijau gelap

Kenapa tahi baby warna hijau gelap.. adakah susu s26 tidak sesuai dgn baby 2 bulan 23 hari??

Tahi baby warna hijau gelap
18 Balas

Ni lagi sorang mommy ni. tolong la jaga sensetivity ank awak tu. cukup la post najis je takyah la post bird2 dia tu. tak rasa risau ke org buat apa2 kat gambar anak. pagi tadi pun ada mommy post gambar najis sekali kemaluan anak. ni ada lagi. plss la takan la tak terpikir sebelum post . nak marah rasa 😫

6mo ago

@puteribalqis kalau jenis show off kemaluan anak kat public sukahati la. tapi maaf la cakap tak perlu kot post gambar najis anak sekali kemaluan . bila org tegur kata kita kata tak elok. besok org ambik gambar kemaluan anak tu buat sticker ke buat apa2 tak elok baru ko nak ingat.