Tahi baby warna hijau gelap

Kenapa tahi baby warna hijau gelap.. adakah susu s26 tidak sesuai dgn baby 2 bulan 23 hari??

Tahi baby warna hijau gelap
18 Balas

kabur kan gambar dear dan edit semula gambar. bahaya sekarang ramai pedofilia. cukup awak sekadar tunjuk gambar pampers dn poo baby

Baby saya dulu dia minum susu lactogen. Najis warna hijau camni, yang saya tahu kalau najis warna macamni susu tu mengandungi zat besi tinggi.

6mo ago

Sama.. Anak sy mnum lactogen. Sama kaler sebab iron tinggi.

Anak saya dah 6bulan, dari lahir memang S26. Taik dia memang pernah macamni tapi lepastu normal je

Takpayala post sampai mcm tu sekali . please la mommy jadi cerdik sikit .

anak sy begini jgk,Tanya kat nurse dia kata it's normal

cuba tukar susu, anak ada meragam tak ?

tak cerdik SI Ibu nii

6mo ago

laa dah faham kot lain pulak. sihir benda nya . gambar kemaluan ank tu takyah tunjuk le dekat public. sebelum post tengok2 la dlu gambarnya. memang private part anak utk tontonan umum ke????

lapor moms