Warna tahi

Assalamualaikum kenapa tahi warna bayi saya kelabu gelap campur hijau lumut kenapa ya atau masalah susu ya anak saya baru otw nak masuk 4 bulan tolong mommy Help mee apa patut saya buat !

2 Balas

Sama mcm ank sya sis skrg umur 4 bln jgk tetiba ja berak jdi wrna mcm Tu , dri awal pkai Susu ducth baby. tp bru Kali ini berak dia wrna kelabu hijau kuning. mungkin sebab dia xberak 3 hri kudd, selalunya 2hari 1 Kali berak .

Boleh refer ni awak