Tidak Boleh Minum Susu

Kenapa saya tidak boleh minum susu? Bila minum 1gelas mesti cirit-birit /sakit perut ?

2 Balas

awk minum susu apa? awk macam saya, minum susu pergnancy akan cirit birit dan sakit perut. nsib baik saya mintak sample dulu. skrg saya minum karihome je. susu kambing je yg boleh masuk. susu lembu tk boleh. mybe awk boleh try susu kambing pulak 🤗

susu tu tak sesuai la maknanya tu.. kena try jenama lain..

4y ago

ok benti la minum dulu sis.. mcm sy alahan teruk hritu kalau mnm susu muntah² terus la sy benti.. ni nk msuk 5bln tk try lg nk mnm sbb takot hahaha