tertekan

Kenapa saya rasa tertekan fikir yang bukan2 takde mood nk bercakap dengan sape2 pun,rasa mcm benci semua org yg saya percaya sekarang saya mengandung 34minggu,fikir hidup ni rasa mcm susah sgt mengidam ape pun terpaksa simpan dlm hati satu barang baby pun tak beli suami buat tak thu je sedih je hati ni kadang2 tgk org mengandung yg lain mkn mcm2 saya terpaksa tahan lapar ?dh masuk bulan ke 4 suami tak dpt gaji selalu pula kami bergaduh pasal duit rumah api air ank2 kecil lg ?sekadar nk share berat di hati?

2 Balas

Semoga urusan sis dpermudahkan n dimurah rezeki.. sis jgn byk fikir ok jgn stress..

4y ago

Terima kasih sis

semoga sis kuat hadapi setiap ujian yg Allah bagi 🤗