boleh ke minum kopi atau nescafe.. sb mual minum benda lain

Bolehkah saya minum nescafe atau kopi kerana tidak boleh minum lain rasa mual

2 Balas

Boleh tapi, prlu hadkan pgmbilan kopi & nscfe tu.. Sis boleh google article2 ttg max pngmbilan minuman yg mngandungi kafein bagi ibu hamil..😊 ada kesan jga jika minum berlebihan .. Minuman berkafein pun boleh mnghalang penyerapan zat besi .. Apa2 pun bg sy, Air masak@suam minuman terbaik sis 😁

5y ago

Sma2 sis ..smoga mual2 sis smkin okay .. 💪💪💪💪💪😊

Bole sis.. Tp moderate.. Sbb mnuman ade caffeine ni xelok sgt n mhalang pnyerapan zat..