Nadi saya kerap laju prgnt 20weeks.

Kenapa nadi saya kerap laju bila checkup. Bila dok rumah rehat ok je.

5 Balas

mmg ada yg mcm tu bila ke hosp.. nervous, jenis takut hospital/klinik. Puan latih diri bertenang, latih deep breathing. klu tekak kering, minum air. Tenangkn diri. Sy mmg bawa tasbih klu sy buat BSP test sbb nk tenangkn diri. 😅 sbb sehari sblm BSP test sy mesti stress, langsung diet tak jd 😅 siap mkn jajan lah, megi lh. mcm2!!! alhamdulillah result ok.