morning sickness teruk.

Kenapa lepas makan obimin lagi muntah teruk? Ada pglaman cm sy tak. ? Share tips please.

2 Balas

tukar ubat lain... contoh maltofer, tambah darah perisa coklat, boleh kemam2, gigit or minum ngan air.

5y ago

boleh2.. nati dorg bgi tukar, tapi maltofer tu kene beli kt farmasi laa sekotak dlm 30 - 36rgt ikut hrga farmasi, ade 30bji untk sebulan. bioe da msuk 4bulan ke atas mkn 2bji pgi sehari

Mksudnya ubat tu tak ssuai dgn awk.. try ubat lain mcm iberet...

5y ago

Alright 👌😊