37weeks

kenapa laa da naik 37w ny nak baring mengiring ke kanan tak bole ,ke kiri pun tak bole..tangan pulak asyik kebas² je kalau tengah tido.. sakit perut ada tapi jarang² lagi ,turun tanda lain pun takde lagi..???

1 Balas

Boleh google cara tdur utk keselesaan ibu mngndung.. Klu cara sya.. hujung2 pregnancy sya tdur mnyiring dua2 belah balance tp bawah perut masa mnyiring tu letak bantal.. dan letak bantal celah kaki..