semut semut

Tido mengiring ke kanan, semut2 tangan kanan, tido mengiring ke Kiri, semut2 tangan Kiri. Sepanjang mlm pusing kanan Kiri je. Dah xboleh nak tido. Ada sape2 pernah kena x? Mcm mane nak atasi masalah Ni?

2 Balas

Biasa tu sis,sbb darah c jln dgn lancar sbb pregnant kan...cuba la cari cara posisi yg tbaik utk tdur... Jom join group blh share and tnye ape https://chat.whatsapp.com/BAgLtsBeeLWAIzfVVE7j4X

Kdg2 pndai kena juga ni x kira la tido mlm ka siang, lpas kena tu sy cari posisi yg sesuai je utk tido balik