Adui

Kenapa la makcik ni menyibuk datang uma aku.. Yang peliknye masa mengandung je dtg.. Rumah xde lipas or anai-anai(makanan lipan) pon jadi sasaran.. ?????

Adui
2 Balas

Hati2 sis. Saya pernah kena sengat lipan,besar pula tu. Sakitnya Allah je yg tahu. Seram tengok gambar tu

4y ago

Berhati2 je sis. Mana tahu bukan lipan betul. Jgn bunuh lipan tu. Lagi2 skrg sis pregnant

Euwwww tengok pun dah takut! Klu depan mata ni, mau menggelupur.. mencecett lari 😓

4y ago

Mengucap & mengungap bile jumpe 😤😤