Baby kicking or sedu?

Saya dah 21weeks.Perut still kecik lg,org tak perasan pon pregnant sebab muka and badan xde kembang or beza pon(kdg sendiri tertanya aku ni pregnant ke,kenapa xmcm org lain 🥲) janji baby sihat alhamdulillah. And sebenarnya risau sgt kalau xcukup susu badan, sebab breast pon biasa je 🙃 Sekarang dah rasa bgerak dlm perut tu and kdg malam memang aktif, nmpk la ombak kecik tu. Tp xsure kicking dr baby or sedu tu 😅 Doakan kami ! 🫶

1 Balas

syukur baby awak ;) banyak minum susu pun ada simpan bf awak. nanti 30w atas bf sudah ada cukup apabila lahir baby awak baru minum bf awak ;)