sakit...

kenapa kontraksi walaupon palsu sakit sgt2, perut tegang dri ari2 sampai pinggang, vagina menegang rase cam ade benda nk terkua je.. celah peha ke kaki semua jadi krem.... ???, walaupon sekejap dlm 5 ke 10 minit tetap xtahan mampu menangis jeee. ade tips x nk bgi hilang sakit tu atau mommy semua tpksa menghadapi sakit tu dengan redha sampai beransur2 hilang ea.... pregy 1st baby. maaf just nak tanye n nak tahu pengalaman momy2 semua

6 Balas

Mcm dh nk berslin je.. Sya hri tu pon mcm nih.. Smpai dh tk blh nk bgon berdiri.. Skli cek jaln dh bkak 8cm..

5y ago

yeke sis.. sye pon tgh pantau sakit2 niw... g hosp pon depa suh blik dulu. law sakit mkin kerap atau turun darah ke ape bru suh g semulaaa