sakit...

kenapa kontraksi walaupon palsu sakit sgt2, perut tegang dri ari2 sampai pinggang, vagina menegang rase cam ade benda nk terkua je.. celah peha ke kaki semua jadi krem.... ???, walaupon sekejap dlm 5 ke 10 minit tetap xtahan mampu menangis jeee. ade tips x nk bgi hilang sakit tu atau mommy semua tpksa menghadapi sakit tu dengan redha sampai beransur2 hilang ea.... pregy 1st baby. maaf just nak tanye n nak tahu pengalaman momy2 semua

6 Balas

Hai sis, maaf sy b'tny, sis sudah berapa minggu sekarang? Dan bagaimana sis tahu itu adalah kontraksi palsu?

5y ago

Ya betullah tu kontraksi palsu. Bila kontraksi dh xhilang tu tanda akan b'salin