pregnant

kenapa hb saya makin low even dah makan apa yg ditetapkan dan makan ubat setiap hari ?

2 Balas

Cuba makan dgn air sunquick without add sugar and amalkan makan buah jambu batu. Makan time tengok tv ke ape. Makan 1 bijik sehari. Amalkan makan sayur bayam. Kalau nak makan hati ayam pun boleh tp tak boleh selalu. 1 month 2 or 3 kali makan sbb vitamin A dalam hati ayam tu tinggi. Hb sy low jugak 8.9 naik 11 sbb amalkan tu.

consume mnyk kelapa dara ibu(mkdi)