Pendapat

Apa pendapat anda apa yg menyebabkan hb low? Even kita dah mkn makanan yg berzat tinggal semua kaffein , makan ubat dgn betul. Adakah dari segi gaya hidup kita?

1 Balas

Saya suggests mkn supplement nutrilite iron folic.. sgt bagus utk tambah hb yg mudah serap yg boleh mbentuk sel darah merah dan pertumbuhan yg baik utk baby..sgt brkesan, sbab sy pon hb slalu rendah, dh try mkn mcm2 supplement tp x bnyak naik hb...zincofer yg klinik bg tu kadang mkn x tahan sbab cpt rsa loya rsa mcm prut bnyak angin..

5y ago

Klau nk boleh oder dgn sy je..sbab dlu sy hanya beli je dgn kwn..then bila dah try ok,trus masuk jd ahli..hehe yg bestnya produk dia smaunya natural ingredients baik n selamat utk ksihatan yg pnting halal n diktiraf👍