baby sebulan

kenapa baby saya najis warna hijau ye? dia breastfeed. awal dulu ok najis kuning tapi sekarang dah hijau. saya risau takut susu saya tak buat dia kenyang

1 Balas

dh brpe lame tu najis baby hijau, klau puan rse susu x ckup blh tmbah susu fm. cuba pakaikan minyak angin d perut n tapak kaki baby,. atau puan blh mkn mknan yg berkhasiat mngikut piramid mknn. insyaAllah xde apa2. sy pon bf juga skjap hijau skjap kuning najis 😅 tp lepas mkn mnde elok2 , kmbalinok najisnye

2y ago

sebab sekarang tengah pantang, makan pun cuma makan nasi dengan ayam tiap hari. kalau minum susu formula dia ok najis warna kuning, kalau susu badan dia jadi hijau😅