Najis berwarna hijau

Hi, nak tanya.. Sebelum nie baby minum susu formula, najis warna kuning.. Tapi kerap sangat berak sampai sakit punggung dia.. So saya tukar susu kemarin, najis dia hari nie bertukar hijau.. Saya risau la.. Nak jumpa nurse kena tunggu lagi sebulan.. So apa patut saya buat.. Normal ka tak ye..? #firstbaby #firstmom

2 Balas

kalau najis bertukar hijau kena tukar susu puan , saya pun fully fm .. anak minum lactogen najis warna hijau pastu ada tanya misi dia cakap susu yang dia minum tak sesuai atau sukatan tak betul jadi saya tukar kepada dupro , alhamdulillah sampai usianya 1tahun11bulan ni elok ja dia minum

Klu tukar susu, normal rasanya. Janji bby x meragam, minum susu ok, xsembelit.